Glasvezel

Glasvezel Breda

Zoveel mogelijk verglazen? Daar gaan we voor! Samen met onze partner Delta Fiber hebben we al verschillende bedrijventerreinen in Breda van glasvezel voorzien, maar we zijn klaar voor meer. Wij zorgen voor een complete oplossing van A tot Z en razendsnel internet. Til je business naar een hoger niveau en geniet van pure glasvezel power!

Internet tot wel 1.000Mbps! (1 Gbps)

Razendsnel internet? Met glasvezel behaal je fenomenale snelheden, sneller bestaat niet. Jij surft aan lichtsnelheid, voor minder doe je het toch niet?

Even snel up- als downloaden

Bestanden binnenhalen of uploaden? Appeltje-eitje. In een oogwenk beschik jij over de bestanden of heb je ze in de cloud gezet. Zo heb je tijd voor belangrijkere zaken.

Eigen verbinding

Een 1:1-internetverbinding? Perfect mogelijk. Maar ook 1:40 en 1:10 verbindingen kunnen perfect. Wij leggen aan op maat.

Een toekomstbestendig netwerk

Jouw onderneming de toekomst in piloteren en voorsprong nemen op de concurrentie. Kies je voor glasvezel, dan kies je voor het neusje van de zalm en ben je klaar voor een stralende toekomst.

Glasvezel in Breda!

Achter Emer Kievitsloop-Paardeweide
Belcrum Koele Mei
Charles Petitweg Krogten Noord
De Blunder Krogten Zuid
Druivenstraat Moleneind-Oost
Emer Noord Muizenberg
Emer Zuid Slingerweg/Tramsingel
Hintelaken Steenakker
Hoogeind Werkendonken

Meld je aan voor de deadline

In de voetsporen treden van onderstaande bedrijventerreinen in Breda? Dat kan perfect! Wij bundelen alle vragen en zijn er voldoende aanvragen voor de deadline, dan voorzien we samen met Delta Fiber deze adressen van glasvezel. Moeilijker maken we het niet!

Je bedrijventerrein aanmelden in de regio Breda kan voor 17 december 2021!

Leggen we glasvezel aan, dan is het nodig een glasvezel abonnement bij ons af te sluiten. Dit tegen de scherpste tarieven op de markt.

Deadline verstreken? Meld je dan alsnog aan, we bekijken of een na-aansluiting tot de mogelijkheden behoort.